Kalendari

Personalizirani kalendari s Vašim fotografijama

Premjestite svoje omiljene fotografije sa Vaših računala i pametnih telefona u jedinstven kalendar, po Vašoj mjeri. Odaberite odgovarajući model i predložak kalendara i popunite ga fotografijama. Takav personalizirani foto kalendar će Vas tijekom svih 365 dana u godini podsjećati na vesele trenutke. Možete ga namijeniti za svoju obitelj, ili za poklon dragoj osobi. Također, personalizirani foto kalendar može biti jedinstven poslovni dar za Vaše kupce i poslovne partnere.

Akcijska cijena spiralno uvezanih kalendara

40% popusta, čak i na količinu od samo jednog primjerka
Kod (šifra) kupona za popust je: 2022
(Akcija traje sve do 01.10.2022, kada ćemo predstaviti nove predloške za 2023. godinu)

Za količine od 10 i više primjeraka, formira se posebna cijena. Ako trebate veći broj primjeraka, kontaktirajte nas za ponudu.

Prilikom slanja narudžbe iz našeg novog sučelja Foto123® Creator, ljubazno vas molimo da obavezno unesete kod za popust "2022" u polje KOD KUPONA i nakon toga kliknete "Otkupiti". Isto vrijedi i za naš stari program Digifil AlbumMaker PRO, gdje se kod za popust također upisuje u odgovarajuće polje.

Obavezno upišite kod za popust (kod kupona) prilikom slanja narudžbe, jer zbog načina rada našeg novog sustava, nismo u mogućnosti naknadno obračunati popust!

Pripremili smo Vam predloške foto kalendara za više godina unaprijed. Vi samo trebate izabrati godinu, početni mjesec i državu čije praznike želite imati obilježene u kalendaru te nakon toga jednostavno posložiti svoje fotografije i kalendar je spreman za izradu!

Svoje foto kalendare možete oblikovati u našem novom programu Foto123Creator, ili pomoću našeg starog programa Digifil AlbumMaker PRO.

Rokovi izrade zaprimljenih Foto123 narudžbi foto proizvoda

Kako bismo osigurali vrhunsku kvalitetu naših foto proizvoda, tiskamo ih odvojeno od ostalih tiskovina u dvije serije tjedno:

Sve narudžbe zaprimljene do ponedjeljka u 8 sati ujutro, spremne su za slanje odnosno osobno preuzimanje u petak isti tjedan.
Sve narudžbe zaprimljene do četvrtka u 8 sati ujutro, spremne su za slanje odnosno osobno preuzimanje u srijedu naredni tjedan.

Iznimka su foto knjige serije PREMIUM koje imaju rok izrade od 7 do 10 radnih dana.

Tijekom trajanja prodajnih akcija, zbog povećanog broja narudžbi može doći do produžetka navedenih rokova.

U slučaju osobnog preuzimanja proizvoda u našoj poslovnici, zbog provođenja mjera zaštite od bolesti COVID-19, molimo za prethodnu telefonsku najavu prije dolaska.
Zidni kalendari sa spiralom i kukicom za vješanje
Zidni kalendari sa spiralom i kukicom za vješanje

13 listni personalizirani kalendar s vašim fotografijama.
Spiralni uvez s kukicom za vješanje.
AKCIJA do -40 %
 

Stolni kalendari sa spiralom
Stolni kalendari sa spiralom
13 listni personalizirani stolni kalendar s Vašim fotografijama. Uvez je spiralni s podloškom za postavljanje na stol.
AKCIJA do -40 %
Džepni kalendari
Džepni kalendari

Dimenzije ovog kalendarčića s Vašim fotografijama prilagođene su tako, da on bez problema stane u Vaš džep, torbicu ili novčanik.

Oblikovanje i naručivanje samo na formaprint.eu!

Dupli zidni kalendari sa spiralom na sredini
Dupli zidni kalendari sa spiralom na sredini

13 listni personalizirani kalendar s Vašim fotografijama. Spiralno uvezani listovi su tiskani obostrano, uvez je na sredini, a za vješanje postoji rupica s gornje strane.
AKCIJA do -40 %

Jednolistni zidni kalendari
Jednolistni zidni kalendari

Jednolistni kalendar s Vašim fotografijama, otisnut na 350g premazanom kartonu. Na vrhu ima rupicu za vješanje na zid.

Oblikovanje i naručivanje samo na formaprint.eu!

Image
Image
© 2018 JoomShaper, All Right Reserved