Foto knjige

Digitalno tiskane foto knjige na premium papiru u rezoluciji 2400 DPI

Ova skupina foto knjiga tiska se na našim modernim Xerox strojevima za digitalmi tisak, koji su posebno prilagođeni za visokokvalitetan digitalni tisak fotografija. Omogućuju iznimnu kvalitetu otiska slike u rezoluciji 2400 x 2400 dpi i daju joj oštrinu, zasićenost in postojanost boja. Naše posebne niskotopive boje »EA DRY Ink« ne sadrže aditive (poput ulja i sl) i kao takve su ekološki prihvatljive, a ujedno omogućuju iznimno kvalitetan tisak čak i pri velikim brzinama tiskanja.

Rokovi izrade zaprimljenih Foto123 narudžbi foto proizvoda

Kako bismo osigurali vrhunsku kvalitetu naših foto proizvoda, tiskamo ih odvojeno od ostalih tiskovina u dvije serije tjedno:

Sve narudžbe zaprimljene do ponedjeljka u 8 sati ujutro, spremne su za slanje odnosno osobno preuzimanje u petak isti tjedan.
Sve narudžbe zaprimljene do četvrtka u 8 sati ujutro, spremne su za slanje odnosno osobno preuzimanje u srijedu naredni tjedan.

Iznimka su foto knjige serije PREMIUM koje imaju rok izrade od 7 do 10 radnih dana.

Tijekom trajanja prodajnih akcija, zbog povećanog broja narudžbi može doći do produžetka navedenih rokova.

U slučaju osobnog preuzimanja proizvoda u našoj poslovnici, zbog provođenja mjera zaštite od bolesti COVID-19, molimo za prethodnu telefonsku najavu prije dolaska.

Foto knjige tiskane u Dry lab tehnologiji na foto papiru

Ova skupina foto knjiga tiska se novom tehnologijom suhog laboratorija. Prilikom proizvodnje ne koriste se kemikalije, pa je tehnologija ekološki prihvatljiva. Po mnogim stručnim mišljenjima, zbog većeg raspona boja, foto knjige tiskane u ovoj tehnologiji spadaju u zaseban razred, na višoj razini.
PRESTIGE serija foto knjiga

PRESTIGE serija foto knjiga

Proizvod je u pripremi i bit će Vam uskoro na raspolaganju.
POCKET serija foto knjiga

POCKET serija foto knjiga

Proizvod je u pripremi i bit će Vam uskoro na raspolaganju.
Image
Image
© 2018 JoomShaper, All Right Reserved